BAKANIMIZDAN YAZ TATİLİ AÇIKLAMASI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Yaz tatili konusuna değinen Bakan Selçuk, yaz tatilinin süresinin 2 ay olduğunu ancak bu süre içinde okullarında açık olacağını söyledi.

Yaz Tatili süresi 2 ay

En çok merak edilen konulardan olan yaz tatilinin süresiyle ilgili olarak da konuşan Bakan Selçuk, yaz tatilinin süresinin 2 ay olacağını söyledi ve okulların bu süre içinde isteyen öğrenciler için açık olacağını ifade etti.

"2 Temmuz'dan sonraki iki ayımız aslında tatil dönemi ama şunu bekliyoruz; her öğrencimiz için biz okulları açık tutalım çocuklar satranç öğrenmek isterse diyelim ki bir futbol turnuvasına katılmak isterse biz çocuklarımıza imkan sağlayalım ki fiziksel olarak hareket etme faaliyeti artsın. Hareket kaslarla ilgili değil kişilik ve zeka gelişimi ile ilgili bir konu."